Apres Ski Quiz & Party

Wij verzorgen een een après ski quiz met de leukste vragen! Elke quiz heeft genoeg variatie in de vragen, hierbij houden we er rekening mee dat er genoeg open vragen, meerkeuzevragen, foto vragen en audio vragen zijn. Een quiz bij ons is nooit standaard, en altijd afgestemd op de voorkeuren van de doelgroep. Deze zijn overigens te houden onder het genot van een drankje of lekker hapje!

Daag je collega’s uit en speel in teams onze quiz om te laten zien we het slimst is! De quiz wordt begeleid door onze quizmaster die de meest hilarische en uitdagende vragen zal stellen. Welk team heeft op het eind de meeste punten? Wie mag zich de winnaar van de Pub Quiz noemen?

Locaties
Traditioneel wordt de apres ski Quiz in een pub gegeven, maar het kan natuurlijk op vrijwel elke locatie uitgevoerd worden. We hebben diverse horeca partners en hotel locaties waar we terecht kunnen voor deze gezellige en uitdagende quiz. Andere locaties zijn ook een optie, zoals bijvoorbeeld een sneeuwbaan of ijsbaan. Uiteraard kunnen we ook naar jullie locatie komen!

Feestavond:
De avond afsluiten met een besloten feest? Dat kan uiteraard! Een DJ of band zal dan voor jullie klaar staan. We kunnen er een thema feest van maken en we kunnen allerlei andere leuke teambuilding activiteiten toevoegen zoals ons Moorddiner spel.

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek de Après Ski Quiz voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€300,-
15-50€20,- p.p.
50-150€18,- p.p.
>150€17,- p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, quizmaster, organisatie en de materialen maar exclusief zaalverhuur. In sommige gevallen is de zaalverhuur kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

De quiz kan desgewenst geleverd worden met het gebruik van iPads, realtime en online interactie voor €12,50 p.p. extra. Dit is te boeken vanaf 30 personen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Den Bosch. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Den Bosch willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?