IJssculpturen

Tijdens onze unieke IJssculpturen workshop ga je in groepjes aan een ijsblok werken. Na het kiezen van een thema krijgt elk groepje een instructie- en schetsformulier. Samen gaan jullie aan de slag aan een ijsblok om een origineel en uniek kunstwerk te creëren!

We zorgen ervoor dat het een succesvolle teambuilding activiteit zal worden, fun en gezelligheid staan hier centraal bij! Creeer de meest hilarische ijssculpturen en leer tegelijkertijd de kneepjes van het vak. Op het eind zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de originaliteit en samenwerking, waarna een prijsuitreiking zal volgen. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek IJssculpturen voor:

Uw prijzen exclusief 21% btw regio Den Bosch o.b.v. 3 personen per ijsblok

 • IJs Sculpturen t/m 18 personen (6 groepjes) is te boeken voor €675
 • IJs Sculpturen per groepje van 3 personen extra €112,50 (bij de reservering bepalen we het aantal groepjes (teams) en staat dan vast).

Optioneel en vooraf te boeken: Met 2 personen aan een ijsblok berekenen we €10 per persoon extra.

Overige regio’s in heel Nederland en België: Tussen de €75 en €350 aan reis- en manuurkosten extra. Zie uw e-mail voor de exacte prijs.

Additionele meerprijzen exclusief btw
 op basis van beschikbaarheid

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
 4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
 5. De meeste ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten. Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

 

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 18 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens, voor of na de workshop verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Of laat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling tijdens de workshop ook voor € 5 p.p. extra.
 • Boek een extra Pub Quiz of Moordspel of Escape Spel (10 soorten op onze app) inclusief quiz master t/m 50 personen voor €450 extra. Grotere groepen in overleg. Prijs exclusief AV middelen en ruimte.
 • Combineer deze workshop met ijsspelen of fun curling op vrijwel alle ijsbanen van Nederland. De meerprijs bedraagt vanaf €25 per persoon extra (exclusief ijshuur- en entreekosten).
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?