Indoor Office Games

Ga samen met je collega’s de strijd aan in deze competitieve en gezellige indoor office games. Dit unieke indoor teambuilding spel is in het leven geroepen vanwege de Werkkostenregeling. Het is een mix van recreatieve en actieve spellen die plaats kunnen vinden op kantoor, in de kantine, in een hal of parkeerterrein. Bij ontvangst wordt het spel uitgelegd en er worden teams gemaakt. De strijd kan beginnen!

Welke spellen?
Afhankelijk van de groepsgrootte, de tijdsduur en de capaciteit van de ruimte stellen wij een programma voor jullie samen. We stellen een team samen van ongeveer 8 personen per team. In een wisselprogramma zullen de teams dan tegen elkaar strijden in diverse rondes. Voorbeelden zijn een Mega Jenga teamspel, een Mega Twiter teamspel, touwtrekken, een Einstein denkspel en nog meer teambuilding opdrachten waarbij communicatie en samenwerking centraal staan! We sluiten het programma af met een finale ronde waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden. Wie verdient de titel ”Champion of the Office Games”?

Toelichting werkkostenregeling (WKR)
In 2015 is het secundair loon aangepast, werknemers mogen vergoedingen en belastingvrije verstrekkingen ontvangen maar deze mogen in totaal niet meer zijn dan 1,2% van de totale fiscale loonsom. Is dit wel het geval, dan moet er 80% belasting betaald worden over het bedrag, Dit kan de mogelijkheden om een bedrijfsuitje te organiseren beperken. Er zijn een paar opties om de WKR te omzeilen. Een optie is om een teambuilding teamuitje te regelen op eigen locatie, zoals The Office Games!

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek de Indoor Office Games voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€412,50
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, organisatie en de materialen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Den Bosch. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Den Bosch willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?