Minute to Win it

Minute to win it stamt uit 2011 en kent inmiddels diverse varianten zoals De Alleskunner en Party & Co. Wij hebben een unieke samenstelling van teamopdrachten ontwikkeld, waarbij samenwerking voorop staat en hilariteit gegarandeerd is! Ga de uitdaging met je collega’s aan en test je leiderschapskwaliteiten en communicatievaardigheden. Deze ga je zeker nodig hebben tijdens dit hilarisch teambuilding spel. Je gaat in teams verschillende en vele opdrachten vervullen waarbij je per opdracht beperkt de tijd hebt. Welk team is namelijk de snelste, slimste, denkt het meest logisch na of heeft de beste balans?

In totaal verzorgen we circa 10 tot 20 opdrachten (afhankelijk van de tijd) waarbij per opdracht één persoon (of soms twee personen) uit het team naar voren komt. Hij of zij gaat tijdens die opdracht dan de strijd aan tegen de anderen teams. Wij variëren volop en hebben ook vele teamopdrachten waarbij het hele team juist actief is. Een greep uit onze opdrachten zijn de Mummie, fluitje beschuitje, de wet van Newton, brain games, door het oog van de naald, tangram, puzzel mania, rebus, enzovoorts. Onze begeleiding daagt de teams verder ook graag uit, zo weten de teams vooraf per (individuele) opdracht nog niet wat exact de bedoeling is, maar wordt een vaardigheid gevraagd. Bepaal met je team wie hierin het best bedreven in is en strijd!

Minute to win it is geschikt voor jong en oud en kan indoor en outdoor gehouden worden. Bij iedere opdracht is een andere vaardigheid nodig dus tactiek, overleg en een goede samenwerking zijn van essentieel belang! Op het einde maakt de begeleiding de winnaar bekend, ga de uitdaging aan en Win!

Programma

Deze activiteit duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 2 uur. Maar u kan deze activiteit ook in bijvoorbeeld 1 uur bestellen (leuke energizers). U zorgt voor de locatie (bij voorkeur grote ruimte met per team een statafel en 1 stoel) of wij weten wel unieke locaties waar wij terecht kunnen. Wij bieden u de volgende keuzes:

 • Wij komen bij u op (kantoor)locatie; U zorgt voor een grote ruimte zoals vergaderruimte, aula, kantine ed.. Wellicht ook interessant in het kader van de Werkkostenregeling.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) locatie; Wij verzorgen dan eventueel de contacten aldaar.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van een vergaderruimte, lunch of diner.

Een voorbeeld programma is:

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant, op kantoor of andere geschikte locatie (hotel bijvoorbeeld)
 • Optie: drankje, lunchbuffet of diner vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van circa 5 personen per team (per team bij voorkeur een statafel en 1 stoel)
 • Start Minute to Win it (ca. 4 a 5 opdrachten per half uur – kan ook ooit minder zijn)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Minute to win it t/m 30 personen bedraagt €900
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €30 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop. **Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten door variërend tussen de €150 (Randstad) en €350 (noord Nederland of België).

Duur van deze activiteit is altijd in overleg met u en kan geboekt worden voor 1 a 2 uur (prijs blijft gelijk, ook als we uitlopen naar 2,5 uur). Wij adviseren in dit spel 5 deelnemers per team en dat zij aan een statafel staan (voor meer interactie), maar het kan en mag ook aan zittafels. Hoe groter de ruimte, hoe beter, en kunnen we meer variatie aanbieden in de teamspellen. U regelt een zaal cq. ruimte en al het eten en drinken (mag u ook tijdens de spellen nuttigen).  Op verzoek en tegen meerprijs kunnen wij een zaal voor u organiseren, inclusief desgewenst vooraf een vergaderruimte en na afloop een borrel en/of diner. Het is daarnaast ook mogelijk, bij mooi weer, om Minute to win it buiten te verzorgen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?