Moord op Rudy de Skileraar

Na een dagje skiën met zijn vrienden drinkt Rudy de skileraar nog even een biertje, waarna hij plots dood neervalt. Wat is er gebeurd? Dat gaan jullie als inspecteurs in agentschappen uitzoeken. Elk agentschap (team) heeft een voorzitter, dit kan bijvoorbeeld Mr. Bean, Pablo Escobar, of bijvoorbeeld Shrek zijn. Na het benoemen van een voorzitter is het aan jullie om erachter te komen wie Rudy nu echt was. Door wie werd hij vermoord, en in opdracht van welk team? Wat was het moordwapen? Was was het motief? Het spel zit boordevol verrassende wendingen, opdrachten en aanwijzingen. Elk team begint met verschillende informatie. Met behulp van je smartphone gaan jij en je team de strijd aan om te winnen! Onderhandel en wissel informatie uit met andere agentschappen, maar pas op dat jullie niet belazerd worden! Tussendoor is er natuurlijk genoeg tijd om te genieten van een buffet of een 3-gangen diner; de spelonderdelen vinden tussendoor plaats (of tijdens de gerechten).

Onze Rudy staat ondertussen ook weer op uit de dood en geeft een apres ski quiz, waarmee extra bonuspunten en clues te verdienen zijn.

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 3.5 tot 4 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek het Moorddiner voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€975,-
15-150€65,- p.p.
>150Op aanvraag

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, organisatie, de materialen en een 3 gangen diner of buffet met 3 uur drank-afkoop. De prijs is exclusief zaalverhuur, maar een aantal partner locaties berekenen geen huurkosten voor dit programma. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Den Bosch. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Den Bosch willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?