Team Schilderen

Ben je met je collega’s op zoel naar een creatieve activiteit? Dan is onze workshop Team Schilderen wellicht de juiste keus voor jullie. Wij leveren de tools, jullie de creativiteit!

Tijdens onze unieke Team Schilderen workshop ga je in groepjes aan een kunstwerk werken. Na het kiezen van een thema krijgt elk groepje een instructie- en schetsformulier. Samen gaan jullie aan de slag om een origineel en uniek kunstwerk te creëren!

 

De voorbereidingen
Wij zullen de locatie inrichten, eventueel zorgen wij ook voor nodige zeilen voor op de tafels of vloer. Per tafel gaan we drie verschillende soorten doeken neerleggen, met kwasten, verf en verbindingsmaterialen. Desgewenst kunnen we ook voor schorten zorgen.

 

De intro
Per tafel gaat een groepje van 3 personen aan de slag aan een kunstwerk. Voorafgaand zullen jullie eerst een 2D ontwerp maken. Jullie mogen je hierbij helemaal uitleven, de creativiteit ligt bij jullie!

 

Schilderen, pimpen en assembleren
Wanneer het 2D design goedgekeurd is kunnen jullie beginnen. Elk teamlid zal werken aan een van de 3 doeken, maar let daarbij op dat het een mooi geheel dient te worden. Hoe creatiever en gekker, hoe beter het eindresultaat zal zijn! Wanneer elk teamlid klaar is met hun doek, gaan jullie de 3 schilderijen aan elkaar vastmaken. Natuurlijk mogen jullie hierna nog nadenken over hoe jullie het verder willen pimpen om het een nog beter geheel te maken.

 

Presentatie en prijsuitreiking
Wanneer iedereen klaar is mogen de teams hun kunstwerk aan de andere teams presenteren. Met behulp van een ”deskundige” jury zal een winnaar gekozen worden, hierbij wordt rekening gehouden met de originaliteit, samenwerking en presentatie. Wie zullen uiteindelijk de winnaars zijn?

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 1 tot 2 uur.

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst op locatie, een welkom door onze begeleiding
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg van de activiteit(en), maken van teams
 • Start van de activiteit(en)
 • Optie: een drink pauze, of extra uitbreidingen (zie onder voor meer informatie)
 • Einde van de activiteit(en) met een leuke prijsuitreiking
 • Afscheid nemen van de begeleiding
 • Optie: buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek een workshop Team Schilderen voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€412,50
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding, organisatie en de materialen. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Den Bosch. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Den Bosch willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?