Walking and Dining

Walking and Dining Den Bosch is een georganiseerde tocht waarbij de groep gaat wandelen door de binnenstad van Den Bosch. Onderweg zal de groep genieten van diverse heerlijke hapjes en bijpassende drankjes op verschillende restaurant/cafélocaties.

Jullie zullen worden ontvangen op een locatie in Den Bosch, dit zou op eigen verblijf (hotel) kunnen zijn of in een restaurant in het centrum van Den Bosch. Bij ontvangst wordt er kennis gemaakt met de begeleiders (gidsen) en zij zullen gedurende 3.5 uur met jullie meegaan tijdens een mooie tocht door Den Bosch. Er zullen diverse highlights afgelopen worden (natuurlijk kunnen we de tour ook beperken tot het centrum). Eenmaal bij een highlight aangekomen zal de gids uitleg geven over de locatie, waarna de groep vragen kan stellen. Uiteraard is de tour een kennismaking met de verschillende horeca gelegenheden in Den Bosch, dus jullie zullen tijdens de tour op 3 fantastische restaurant locaties genieten van een gerecht met een drankje. De tocht zelf zal 1.5 tot 2 uur duren (eten niet meegerekend) dus er is nog voldoende tijd om te genieten van de lekkere hapjes!

Ben je dus op zoek naar een leuke activiteit als invulling van je netwerk event, personeelsfeest of bedrijfsuitje? Dan is deze activiteit mogelijk de beste keuze!

Willen jullie meer hapjes proeven dan 3 gerechten, en willen jullie graag meer locaties bezoeken? Dan is er de mogelijkheid om meer gangen toe te voegen. Wij werken samen met diverse horeca locaties, waarbij het principe ”wie het eerst komt eerst maalt” gehanteerd wordt. Daarom weten we meestal pas na de boeking welke restaurants definitief geboekt zijn.

Liever een grotere afstand overbruggen. Dan is wellicht Cycling and Dining iets voor u!

 

Landelijk programma

Duur van de activiteit is ongeveer 3.5 uur

U kunt deze activiteit boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Een voorbeeld programma is;

 • 17.00 Ontvangst bij uw verblijf of op een andere locatie in Den Bosch
 • Kennismaking begeleiders
 • Start Walking and Dining
 • 17.45 Eerste gang, voorgerecht met glas wijn (of* anders)
 • 18.15 Vervolg tour
 • 18.45 Tweede gang (formaat voorgerecht of hoofdgerecht) met glas wijn*
 • 19.30 Vervolg tour
 • 20.00 Afscheid nemen van de gids, derde gang (formaat voorgerecht met een glas wijn* Of een nagerecht)
 • Eind van Walking and Dining tour

Al onze programma’s zijn in overleg uit te breiden naar een hele dag, of meerdere dagen. Wij kunnen het programma in Nederlands of Engels verzorgen. Voor het exacte programma en de tijden, graag een offerte opvragen en dan zullen wij de aanvraag vastleggen in een voorstel.

Prijslijst

Boek een Walking and Dining uitje voor:

Aantal personenPrijs (excl. btw)
<15€825,-
15-50€55,- p.p.
50-150€53,- p.p.
>150€52,- p.p.

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding,  een gerecht en een drankje bij elk restaurant en materialen. We kunnen deze activiteit ook verzorgen in uw woonplaats. Reiskosten kunnen variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (vanaf 15 personen

 • Teambuilding games: Tijdens deze activiteiten verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten voor elk team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteiten gaan onze begeleiders de mentaliteit van elk team testen. Wie denkt snel, luistert goed en heeft de meeste kennis? Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Boerengolf:Ga in zo min mogelijk slagen een parcours af van 4 holes, samen met je team. Een leuke aanvulling voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Doorloop een parcours van 4 holes in het centrum van Den Bosch. In hoeveel slagen bereiken jij en je team de hole? Kom hierachter in deze leuke aanvulling voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen is dit €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere biertjes met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €15 p.p. extra, dit is inclusief een bijhorend hapje.
 • Wijnproeverij: Een goede optie voor na de activiteit! Geniet van 3 bijzondere wijnen met deze proeverij. Een leuke aanvulling voor €20 p.p., dit is extra inclusief een bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Den Bosch willen weten? Ga dan met ons mee naar een museum. Wij regelen de tickets, de handelingen daar en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap samen met je team uit een mysterieuze kamer door cryptische puzzels op te lossen binnen 60 minuten! Wij regelen de tickets, de handeling en het bezoekuur. Een leuke aanvulling voor €25 p.p. extra.

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?